Kontakt

Štandart BPPO, s.r.o

IČO: 50 256 220
DIČ: 2120264619
IČ DPH: SK2120264619

Jelšavská Teplica 1
049 16 Gemerské Teplice

Prevádzka
Námestie Slobody 3
050 01 Revúca

Prevádzkové hodiny
Pondelok – Piatok: 8:00 – 16:00

Máte nejaké otázky?
S radosťou na ne odpovieme!

Neváhajte nás kontaktovať, sme tu pre vás! Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nám napísať cez tento formulár. Zaručujeme, že sa vám budeme snažiť odpovedať čo najskôr počas pracovných dní. Vaše spätné väzby a otázky sú pre nás veľmi dôležité a tešíme sa na vašu správu. Ďakujeme vám za váš záujem!

Napíšte nám

Často kladené otázky

Pre používanie našej aplikácie nevyžadujeme žiadne špeciálne systémové požiadavky. Stačí vám bežný počítač a akykoľvek moderný internetový prehliadač, ako je napríklad Google Chrome, Mozilla Firefox,  Safari alebo Microsoft Edge. Nemusíte inštalovať žiadne ďalšie aplikácie alebo softvér. Všetko, čo potrebujete, je spojenie s internetom a môžete začať používať našu aplikáciu.

Naša aplikácia je k dispozícii 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Môžete sa do nej prihlásiť kedykoľvek, čo znamená, že máte prístup k svojim údajom a môžete s aplikáciou pracovať, keď vám to najviac vyhovuje. Nezáleží na čase alebo mieste, stačí mať pripojenie k internetu a môžete začať.

Vaša bezpečnosť a ochrana vašich údajov sú pre nás veľmi dôležité. Používame moderné bezpečnostné opatrenia na ochranu vašich údajov. Vaše údaje sú šifrované nielen počas prenosu, ale aj počas ich uchovávania v našom bezpečnom datovom úložisku. Máme tiež prísne interné politiky a postupy na ochranu dôverných informácií. Vaše údaje sú u nás v bezpečí.

Aktualizácie našeho produktu sú poskytované automaticky. Nemusíte sa starať o ručné inštalácie ani aktualizácie. Všetky zmeny a vylepšenia sa automaticky prejavia vo vašej aplikácii. Takto zabezpečujeme, že vždy pracujete s najaktuálnejšou verziou produktu, bez toho, aby ste museli robiť dodatočné kroky.

Samozrejme! Ak máte záujem vyskúšať si náš produkt, radi vám poskytneme testovaciu verziu. Stačí nám napísať alebo zavolať a my vám poskytneme bližšie informácie o tom, ako si môžete produkt vyskúšať. Týmto spôsobom si môžete vytvoriť predstavu o tom, ako náš produkt funguje a či vyhovuje vašim potrebám.

Ak máte akúkoľvek ďalšiu otázku, neváhajte nás kontaktovať. Môžete nám napísať cez kontaktný formulár na našej webovej stránke alebo nás priamo zavolať. Naši odborníci sú pripravení vám pomôcť a zodpovedať vaše otázky.